sunnuntai 14. tammikuuta 2018

Sunnuntain puuhailut

Tänään herkuttelimme lounaalla tapaksilla, tytöillekin maistui yllättävän hyvin. Leivoin eilen illalla valmiiksi tuon kuvassa näkyvän aivan uskomattoman herkullisen täytetyn patongin.



Taikinan sisään kääräisin rapeaksi paistettuja pekoninpaloja, itsetehtyä valkosipulivoita, juustoa sekä savupaprikamaustetta. Voi että oli hyvää ja toki syntisen rasvaista, närästää vieläkin... 



Alinalla on vahvasti taas prinsessavaihe päällä ja eilen meikattiin koko porukka yhdessä hienot meikit tyttöjen kanssa. Tänään sitten Alina halusi hieman väriä hiuksiin, joten suihkautettiin pinkkiä sävyä muutamaan kohtaan. En olekaan blogin puolella maininnut että pätkäistiin Alinan hiuksista varmaan lähes parikymmentä senttiä pituutta pois, ennen ylettivät jo pepun alle ja nyt ovat enää hieman yli olkapään ulottuvat. Alina tykännyt hirveästi, eikä takkuunnu hiukset enää niin pahasti, joten kannatti. 




Illalla käytiin vielä pikaisesti kaupassa ostamalla lapsille uusia pulkkia kun entiset sanoivat itsensä irti viime reissulla. Nyt en malta odottaa huomista että pääsen itse kokeilemaan noita mattoja vai miksikä niitä nyt kutsuisi, liukuu varmaan tosi hyvin mäessä. Meillä on tässä ihan vieressä tosi hulppeat pulkanlaskumäet joten kauas ei tarvitse lähteä. 

Eipä tänään sen kummempia, huomenna taas paluu arkeen. 

-Liisa 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Lasten kuulumisia sekä operaatio viisaudenhampaan leikkauksellinen poisto

Heipähei jälleen. Nyt alkaa pikkuhiljaa sairastelut olla voitettu, vihdoinkin. Minea edelleen itkenyt öisin toista korvaansa, mutta lääkäril...